Business club
Corporate sponsorship
Inside the ropes
Contact

Businessclub

Exclusief topgolf van binnenuit

Word lid

Als Businessclub Member van Inside The Ropes ben je onderdeel van een exclusief zakelijk en sportief netwerk. Liefhebbers die net als jij, de golfsport een warm hart toedragen.

Met een maximale capaciteit van 125 zakelijke relaties ben je actief betrokken bij het allerhoogste golfniveau in Nederland. Exclusiviteit gegarandeerd. We gaan graag met je in gesprek over de inhoud van het lidmaatschap maar hieronder alvast alle voordelen op een rijtje.

Business Club

De voordelen

Darius van Driel
Icoon ster

Talent Support

Je ondersteunt actief de Nederlandse top van de golfsport en bent onderdeel van team Darius van Driel, pro golfer op de European Tour. Als insider houden we je nauwkeurig op de hoogte van alle ontwikkelingen en prestaties van Darius van Driel op de European Tour, ruim 30 wedstrijden per jaar.

Icoon ster

Business Network

Je maakt deel uit van een exclusief netwerk van captains of industry met eigen (in)formele communicatiekanalen, events, clinics, business meetings etc. Zakelijk netwerken en passie delen over topgolf staat centraal.

Icoon ster

En meer

Icoon ster

App

Je krijgt toegang tot de exclusieve Inside The Ropes app waarin alle informatie met betrekking tot de businessclub en haar activiteiten is opgenomen. Je vindt hier ook de meest recente ontwikkelingen en ‘insider’s information’ over Darius tijdens het golfseizoen.

Icoon ster

Events

Je neemt deel aan exclusieve businessclub events met bijzondere presentaties van exclusieve gasten zoals bijvoorbeeld van ambassadeur Ronald de Boer.

Icoon ster

Golfclinics

Je speelt actief golf met andere Businessclub members en Darius van Driel tijdens onze ‘Pro Am’, ‘Beat the Pro’ en ‘The Darius Cup’ golf events.

Icoon ster

Exclusief home

Voor onze bijeenkomsten ontvangen we je op de exclusieve topbaan Bernardus in Cromvoirt.  Home of KLM-Open met een prachtige ambiance en unieke faciliteiten zoals restaurant Noble Kitchen en het Bernardus Café.

Icoon ster

KLM-Open

Je hebt de mogelijkheid om, naast andere Businessclub Members, aanwezig te zijn op het KLM-Open of gebruik te maken van bijzondere VIP pakketten.

Icoon ster

European Tour Visits

Met een select gezelschap van Businessclub Members kun je deelnemen aan unieke Inside The Ropes European Tour Visits waarbij je Darius en zijn team van dichtbij meemaakt op het hoogste niveau.

Icoon ster

Onze pakketten

Icoon ster

1-Jarig Contract

€ 3.000,-
Per Jaar
Meest gekozen
Icoon sterIcoon ster

3-Jarig Contract

€ 2.650,-
Per Jaar
Icoon sterIcoon sterIcoon ster

5-Jarig Contract

€ 2.500,-
Per Jaar
Vrijblijvend

Informatie-formulier Businessclub

Heb je nog vragen? Wij beantwoorden ze graag. Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Het aanvragen van informatie is geheel vrijblijvend en verplicht tot niets.

Hou er rekening mee dat aanmeldingen op volgorde van binnenkomst worden behandeld en dat ons maximale ledenaantal 125 bedraagt. Reageer dus snel!

Voorkeur lidmaatschap?
Bedankt voor je bericht.

We nemen snel contact met je op.
Er is iets misgegaan. Probeer het later nog een keer.