Business club
Corporate sponsorship
Inside the ropes
Contact

Corporate Sponsorship

Ultieme partnership met meerwaarde

Word lid

Wie zakelijk nog meer wil halen uit Inside The Ropes kan ook gebruikmaken van de unieke mogelijkheden van Corporate Sponsorship. Hiervoor koppelen we jouw merk/ bedrijf aan Inside The Ropes waarmee tal van extra samenwerkingen mogelijk worden. Denk bijvoorbeeld aan een partnership als exclusieve leverancier, mediapartner, sponsor of hoofdsponsor.

Voor dit traject gaan we uitgebreid met je in gesprek. We nemen alle mogelijkheden door om vervolgens samen een op maat gemaakt strategisch sportmarketingplan te maken dat perfect past bij jouw bedrijf. Naast de voordelen als Businessclub member is met Corporate Sponsorship het volgende extra mogelijk:

Golfbal op gras
Icoon ster

Merkpositionering

Je bedrijf of merk wordt actief onder de aandacht gebracht van de captains of industry van de Businessclub of gekoppeld aan events van Inside The Ropes of de European Tour.

Icoon ster

Exclusieve eigen events

Je kan gebruikmaken van eigen, exclusieve events met Darius van Driel en zijn team voor personeel of relaties.

Icoon ster

En meer

Icoon ster

Unieke hosting

Gastheerschap van Team Darius van Driel of ambassadeur Ronald de Boer.

Icoon ster

Reclame

De mogelijkheid om te adverteren middels onze communicatiekanalen, onze commercials op Ziggo Golf of tijdens events, golfclinics of European Tour visits.

Icoon ster

Events / Golfclinics / KLM-Open / European Tour Visits

De mogelijkheid om een exclusief golf event voor je relaties te organiseren wat kan variëren tot een golfclinic of event met Darius van Driel, VIP-bezoek aan KLM-Open of groepsreis naar een European Tour toernooi van Darius van Driel.

Icoon ster

Know-how

De kans om gebruik te maken van de unieke knowhow van team Inside The Ropes of team Darius van Driel. Op zoek naar die bijzondere golfbaan? Een bijzondere excursie of programma? Wij kennen de weg.

Uiteraard is elk Corporate Sponsorship maatwerk. Wij gaan graag met je in gesprek om jouw ideale pakket samen te stellen.

Vrijblijvend

Informatie-formulier Corporate Sponsorship

Heb je vragen? Wij beantwoorden ze graag. Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Het aanvragen van informatie is geheel vrijblijvend en verplicht tot niets.

Voorkeur lidmaatschap?
Bedankt voor je bericht.

We nemen snel contact met je op.
Er is iets misgegaan. Probeer het later nog een keer.