Business club
Corporate sponsorship
Inside the ropes
Contact

Inside The Ropes

Een betrokken netwerk met passie voor topsport

Icoon ster

Onze filosofie

Topsport begint met talent. Alleen met hard werken en toewijding worden topprestaties op het allerhoogste niveau bereikt. Hoewel allerlei programma’s jonge sporters in eerste instantie faciliteren om te groeien, is die laatste stap, van onbekende fulltime ‘rookie’ tot beroemde succesvolle professional, er een die weinigen kunnen maken. Grote investeringen in training, faciliteiten en reizen zijn immers nodig om een klimaat te scheppen waarin elk detail telt.

Met Inside The Ropes bieden we atleten de mogelijkheid om die laatste stap te zetten. Dit doen we met een netwerk van betrokken bedrijven en individuen die samen dat ideale klimaat mogelijk maken. Een netwerk met veel voordelen, zowel zakelijk als sportief, want we trekken samen met de sporter op. Als lid van de ‘inner circle’ beleef je zo topsport niet op afstand, maar Inside The Ropes.

Icoon ster

Ons talent

Dit jaar ondersteunen we topgolf in de persoon van Darius van Driel. Dat deze nummer 2 golfer van Nederland, over veel talent beschikt, is al lang geen geheim meer. Als vaste speler op de European Tour speelt hij mee op het allerhoogste niveau en werd hij in 2019 al bekroond met de titel ‘Golfer van het jaar 2019’. Nu hij deel uitmaakt van een selecte groep van beste 400 professional golfers ter wereld ligt de focus in 2021 op het volgende doel: De definitieve stap richting de top 75.

Darius van Driel
Ronald de Boer
Icoon ster

Onze ambassadeur

Ronald de Boer is nauw betrokken bij Inside The Ropes. Als 67-voudig Oranje-international, onder andere winnaar van de Champions League, Primera División (Spaans kampioen) en van de wereldbeker voor clubteams weet hij als geen ander wat nodig is om in de echte top te slagen.

Als ambassadeur hebben we een voormalige topsporter in het team die vanuit de voorhoede bijdraagt aan het succes. Ronald speelt daarom niet alleen een hoofdrol in onze nieuwe commercial, maar is ook nauw betrokken bij alle activiteiten van Inside The Ropes.

Icoon ster

Team Darius van Driel

Roel Verdonschot

Een van de meest ervaren en beste golfcoaches van Nederland. De successen van Darius, zijn mede te danken aan de inzet en expertise van Roel.

Mikel Vos

Deze professional in biomechanica weet golfdata om te zetten in golfadviezen, die Darius samen met coach Roel zich eigen maakt. Omdat elk detail telt.

Icoon ster

Onze match

Ben jij gek van golfsport en zoek je de ideale combinatie van een bijzonder business netwerk en de mogelijkheid om internationaal topgolf van dichtbij te ervaren? Dan is dit je kans. Inside The Ropes geeft je de mogelijkheid tot een exclusieve kijk in de keuken met unieke eigen events, golfclinics met toptalent of reizen naar internationale toernooien. Lees meer over alle mogelijkheden onder BUSINESSCLUB of CORPORATE SPONSORSHIP.